Despre noi

CLICK AICI SI VIZITEAZA OFERTElE SPECIALE PENTRU ANUL 2019

Asezat pe malul bratului Sulina, intr-un cadru pitoresc, satul de vacanta CampoEuroClub este un adevarat spatiu de recreere, relaxare si agrement.


Accesul se poate realiza atat pe cale fluviala in maxim 30 min cu ambarcatiunile noastre, ale dvs. (dispunem de debarcader) sau cu pasagerul (prima oprire pe traseul Tulcea-Sulina) , cat si terestru, pe drumul national Tulcea-Murighiol pana in localitatea Nufaru (13Km), de unde se va traversa Bratul Sfantu Gheorghe cu BAC-ul, urmand apoi un traseu de doar 7 Km pana la CampoEuroClub din Partizani.

Programul pasagerului:
Tulcea – Sulina (via Partizani) 13:30
Luni, Miercuri, Vineri – Nava clasica – pret elevi/studenti 4 lei, pret intreg 18 lei
Marti, Joi, Sambata – Catamaran – pret elevi/studenti 7 lei, pret intreg 20 lei
Partizani – Tulcea 10:30
Luni, Miercuri, Vineri, Duminica –  Catamaran – pret elevi/studenti 7 lei, pret intreg 20 lei
Marti, Joi, Sambata, Duminica – Nava clasica – pret elevi/studenti 4 lei, pret intreg 18 lei
Prin serviciile si confortul oferit, prin locatia sa de exceptie, CampoEuroClub va transforma vacanta in Delta Dunarii intr-o experienta unica, de neuitat.

Veti descoperi culoarea vie si aerul curat al acestui “Paradis al pasarilor”, cum mai este numita impresionanta Delta a Dunarii.

Carte de oaspeti – asteptam impresiile dvs. aici!

VEZI OFERTE 2019

OBIECTIVE TURISTICE

Nava Rostock – Partizani

ROSTOCK a fost o nava sub pavilion ucrainean care a esuat si s-a scufundat in Bratul Sulina al Dunarii in dreptul Localitatii Partizani in data de 2 septembrie 1991.

Scoaterea la suprafata a epavei a durat mai bine de 14 ani, operatiunea luand sfarsit abia la 3 noiembrie 2005. In tot acest timp circulatia fluviala pe Bratul Sulina a fost sever afectata. Blocarea partiala a senalului navigabil al Bratului Sulina a obligat navele de mare tonaj sa treaca prin Canalul Dunare-Marea Neagra, pentru care taxele de tranzit percepute de statul roman sunt mai mari.

Incercarile de scoatere la suprafata a epavei au costat si viata a doi scafandrii.

Inainte de a ne imbarca la bordul navelor proprii spre Satul de Vacanta CampoEuroClub, putem poposi pentru cateva ore in Orasul Tulcea.

Monumentul Independentei – Tulcea


Piatra de temelie a Monumentului a fost pusa in octombrie 1879 cu prilejul vizitei la Tulcea a domnitorului Romaniei Carol I de Hohenzolern, insotit de Mihail Kogalniceanu, general-medic Carol Davila si colonelul Dimitrie Lecca , ministru de razboi. In ziua respectiva, la baza fundatiei au fost ingropate, alaturi de un pergament, si decoratiile lui Carol Davila. Inaugurarea monumentului s-a desfasurat in prezenta familiei regale, la 2 mai 1904. Monumentul Independentei se afla pe Dealul Monumentului si este inconjurat de un parc frumos amenajat.

Muzeul de Stiintele Naturii Delta Dunarii si Acvariul din Tulcea

Muzeul cunoscut si ca Muzeu al Deltei Dunarii, prezinta cele mai importante specii de flora si fauna caracteristice principalului ecosistem din Rezervatia Biosferei Deltei Dunarii. De aceea, inainte de a calatori in Delta Dunarii, este recomandata o vizita la acest muzeu.

Program: Marti-Duminica 10-18 (intrarea se face pana la ora 17:30), Luni – inchis

Pret bilet:

  • copii, elevi, studenti, pensionari – 5 lei
  • adulti – 10 lei
  • taxa foto – 20 lei
  • taxa filmare – 40 lei
  • ghidaj – 50 lei

Adresa: Str. 14 Noiembrie, nr. 1, Tulcea

Faleza Tulcea

Concert pe faleza din Tulcea de Zilele Orasului (Sf. Maria – august 2011)

Trenul din gara feroviara – Tulcea


Accesul se poate realiza atat pe cale fluviala in maxim 30 min cu ambarcatiunile noastre sau cu pasagerul (prima oprire pe traseul Tulcea-Sulina) , cat si terestru, pe drumul national Tulcea-Murighiol pana in localitatea Nufarul (13Km), de unde se va traversa Bratul Sfantul Gheorge cu BAC-ul, urmand apoi un traseu de doar 7 Km pana la CampoEuroClub din Partizani.

Newsletter