fbpx

Campare in Delta Dunarii

Camping Autorizat in Delta Dunarii

Oricine doreste sa se simta mai aproape de natura, sa experimenteze Delta Dunarii cu toate simturile, in toate mometele zilei, poate alege un sejur cu cortul in satul de vacanta CampoEuroClub.

Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunţă vizitatorii că în perimetrul Rezervaţiei este interzisă instalarea corturilor, cu excepţia locurilor de campare autorizate, amenajate şi dotate corespunzător cerinţelor igienico-sanitare. Măsura este adoptată atât în scopul prevenirii accidentelor, îmbolnăvirilor şi altor riscuri ce pot surveni în cazul campării în zone lipsite de facilităţi igienico-sanitare, cât şi pentru prevenirea efectelor negative asupra speciilor şi habitatelor naturale. Unul din putinele locuri de campare (camping) autorizate din Delta Dunarii este satul de vacanta CampoEuroClub.

Acesta dispune de 20 de locuri de campare (6m x 5m) intr-un spatiu de vis. Se asigura toate facilitatile igienico-sanitare, cum ar fi dusuri cu apa calda 24h/7zile, WC, spalator vase, gratar si masa de taiat pestele.

Va asteptam sa petreceti zile de neuitat alaturi de noi!

Detalii oferta:

  • In zona restaurantului nu se pot consuma produse din afara unitatii!
  • Rezervarea va deveni ferma in momentul achitarii unui avans de 30% din cuantumul total al sejurului.

In urma schimbarilor datorate pandemiei, Satul de Vacanta CampoEuroClub va ofera zilnic posibilitatea alegerii intre 3 variante de mic dejun optional, iar pentru pranz si cina exclusiv meniu cu preparate la gratar, garnitura si salata.

Mesele se servesc la ore prestabilite dupa cum urmeaza:

  • mic-dejun: 08:00-10:00;
  • pranz 13:00-14:00;
  • cina: 19:00-20:00.

Va multumim!

Formular de rezervare

    Prin utilizarea acestui formular sunteti de acord cu stocarea si manipularea datelor dvs. pe acest site web.

    Call Now ButtonRezerva acum!